Kauniit ekologiset arkut

Ekohautauspalvelu Taivaanrannan ekologinen arkku on hyvä valinta sekä maahanhautaukseen että tuhkahautaukseen. Arkkumme ovat yksinkertaisen kauniita, ja tyylikkään ulkonäön lisäksi puuarkut valmistetaan nopeasti uusiutuvista puulajeista, eikä niissä ole käytetty ympäristöä kuormittavia aineita tai materiaaleja.

Palvelemme Jyväskylässä lämmöllä ja sydämellä. Olemme apunasi surun hetkellä, tarvittaessa voimme hoitaa kaiken hautajaisiin liittyvät käytännön järjestelyt.

Arkkujen hinnat

Kauttamme löydät kauniit arkut sekä yksinkertaisen pelkistettyinä, että näyttävästi viimeisteltyinä. Arkkukohtaisiin hintoihin voit tutustua alta valitsemalla joko puuarkun tai tekstiiliverhoillun arkun. Valitun arkun hintaan sisältyvät arkkutekstiilit, vainajan pukeminen ja käytännön asioiden hoito, kuten siunausajan ja -paikan varaaminen, sekä hautausluvan toimittaminen.

Ekohautauspalvelu Taivaanrannan arkuilla ja hautauspalvelulla on asiakasystävällinen hinta, jonka lisäksi materiaalit on valittu ekologisuus huomioiden.

Löydät vaihtoehtoja myös Jyväskylän toimipisteestämme, jossa voit tutustua arkkuihin paikan päällä. Mikäli päädytte uurnaan, voitte tutustua paikan päällä esimerkiksi uniikkiin Taivaankappaleet-pallouurnaan.

Arkun valinta

Arkkuvaihtoehtoja on runsaasti. Kysymys, kuinka osata valita oikeanlainen arkku poisnukkuneelle, voi pyöriä hautajaisia järjestävän, ja niistä vastuussa olevan henkilön mielessä. Arkun voidaan haluta kertovan jotain vainajasta,  tai arkkuvalinnan voidaan haluta kertovan omista tunteistamme rakasta ihmistä kohtaan. Yleisimmät arkkuvaihtoehdot ovat puupintainen arkku ja pintaverhoiltu arkku.

Käytettävissä oleva budjetti on hyvä tiedostaa. Vainajan ollessa varaton on hyvä kääntyä ensimmäiseksi vainajan asuinkaupungin tai -kunnan sosiaalitoimen puoleen ja tiedustella käytäntöä sieltä.

Taivaanrannan arkut valmistetaan nopeasti uusiutuvista puulajeista, jokainen valinta on ekologinen. Pintaverhoilussa ja sisustuksessa käytetään pellavaa ja puuvillaa, keinokuitumateriaaleja ei käytetä.

Ota yhteyttä, varaa aika tai jätä yhteydenottopyyntö
Ekohautauspalvelu Taivaanranta mantyarkku valkoinen paneeliurilla
Valkoinen mäntyarkku paneeliurilla.

Puuarkut

Ekohautauspalvelun puupintaisia arkkuvaihtoehtoja ovat esimerkiksi yksinkertaisen kaunis puuarkku käsittelemättömällä puupinnalla, lakattuna, petsattuna tai vahattuna. Puuarkku voi olla myös näyttävästi ornamenttikuvioitu.

Tutustu puuarkkuihin
Ekohautauspalvelu Taivaanranta, kansisädearkku, naturalpellava valkoisilla pitsinauhoilla
Natural pellavakangasverhoilu valkoisilla puuvillapitsinauhoilla.

Tekstiiliverhoillut arkut

Tekstiiliverhoiltujen arkujen pääasiallisena päällisverhoilumateriaalina käytetään luonnonpellavaa, valkoisena tai luonnonvärisenä harmaana, sekä puuvillakangasta. Verhoiltu arkku on kaunis ja pintavalinnoilla voi edustaa vainajan persoonaa tai arvoja. Koristeina käytetään pitsinauhoja, käsitöitä, perinteisiä sädelaskoksia tai muita vastaavia lisäyksiä.

Tutustu verhoiltuihin arkkuihin

Yksi yhteydenotto riittää

Soita meille, tule käymään, varaa aika tai jätä yhteydenottopyyntö.

Otamme Sinuun yhteyttä mahdollisimman pian, viimeistään seuraavana arkipäivänä. Käydään yhdessä läpi tilanteesi. Opastamme Sinua käytännön asioiden järjestelyissä ja ohjaamme tarvittaessa oikeisiin paikkoihin.

Halutessasi hoidamme hautajaisten käytännön järjestelyt puolestasi.

044 981 1007

Tapionkatu 15, 40100 Jyväskylä

hr@ekohautaustaivaanranta.fi

Varaa aika

Toimistomme on avoinna arkipäivisin klo 10.00 – 16.00 ja muina aikoina ajanvarauksella.

                               

    Jätä yhteydenottopyyntö
    Pin It on Pinterest

    Share This