Arkut

Arkku tarvitaan sekä maahanhautauksessa että tuhkahautauksessa.

Taivaanrannan arkku on hyvä valinta molemmissa tapauksissa. Arkkumme ovat yksinkertaisen kauniita. Ne on valmistettu nopeasti uusiutuvista puulajeista, eikä niissä ole käytetty ympäristöä kuormittavia aineita tai materiaaleja.

Valitun arkun hintaan sisältyvät arkkutekstiilit, vainajan pukeminen. Myös asioiden hoito, kuten siunausajan ja- paikan varaaminen, sekä hautausluvan toimittaminen tarvittaviin paikkoihin sisältyvät hintaan.

Arkun valinta

Arkkuvaihtoehtoja on runsaasti. Kysymys, kuinka osata valita oikeanlainen arkku poisnukkuneelle, voi pyöriä hautajaisia järjestävän, ja niistä vastuussa olevan henkilön mielessä.

Käytettävissä oleva budjetti on hyvä tiedostaa. Vainajan ollessa varaton on hyvä kääntyä ensimmäiseksi sen kaupungin tai kunnan, jonka asukas vainaja on, sosiaalitoimen puoleen ja tiedustella olemassa olevaa käytäntöä sieltä.

Tuulen viemää puuvilla

Taivaanrannan arkuilla ja hautauspalvelulla on asiakasystävällinen hinta. Taivaanrannan arkut ovat edullisen hinnan lisäksi ekologisia. Hautauspalvelu Taivaanrannasta on hinta- ja ympäristötietoisen asiakkaan valinta.

Arkun voidaan haluta kertovan jotain vainajasta.  Tai arkkuvalinnan voidaan haluta kertovan omista tunteistamme rakasta ihmistä kohtaan. Yleisinä arkkuvaihtoehtoina ovat puupinnalla oleva, tai pintaverhoiltu arkku.

Taivaanrannan arkut valmistetaan nopeasti uusiutuvista puulajeista. Pintaverhoilussa ja sisustuksessa käytetään pellavaa ja puuvillaa. Keinokuitumateriaaleja ei käytetä.

Ekohautauspalvelu Taivaanranta mantyarkku valkoinen paneeliurilla
Ekohautauspalvelu Taivaanranta valkoinen mäntyarkku paneeliurilla

Puuarkut

Taivaanrannan puupintaisia arkkuvaihtoehtoja ovat esimerkiksi yksinkertaisen kaunis puuarkku käsittelemättömällä puupinnalla, lakattuna, petsattuna, vahattuna. Valikoimassa on myös kaunis  ornamenttikuvioitu puuarkku.

Lue lisää
Ekohautauspalvelu Taivaanranta, kansisädearkku, naturalpellava valkoisilla pitsinauhoilla
Ekohautauspalvelu Taivaanranta, natural -pellavakangasverhoilu, valkoisilla puuvillapitsinauhoilla

Tekstiiliverhoillut arkut

Taivaanrannan tekstiiliverhoiltujen arkujen pääasiallisena päällisverhoilumateriaalina käytetään luonnonpellavaa, valkoisena tai luonnonvärisenä harmaana, sekä puuvillakangasta.

Koristeena voidaan käyttää pitsinauhoja, muuta käsityötä, kauniita perinteisiä sädelaskoksia yms.

Lue lisää
Valkoinen puuvilla-arkku
pitsinauhoilla.

Hinta 880 €, sis. alv 24%

Lue lisää

Yksi yhteydenotto riittää

Soita meille, tule käymään, varaa aika tai jätä yhteydenottopyyntö.

Otamme Sinuun yhteyttä mahdollisimman pian, viimeistään seuraavana arkipäivänä. Käydään yhdessä läpi tilanteesi. Opastamme Sinua käytännön asioiden järjestelyissä ja ohjaamme tarvittaessa oikeisiin paikkoihin.

Halutessasi hoidamme hautajaisten käytännön järjestelyt puolestasi.

044 981 1007

Tapionkatu 15, 40100 Jyväskylä

hr@ekohautaustaivaanranta.fi

Varaa aika

Toimistomme on avoinna arkipäivisin klo 10.00 – 16.00 ja muina aikoina ajanvarauksella.

                               

    Jätä yhteydenottopyyntö
    Pin It on Pinterest

    Share This