Arkut

Arkku tarvitaan sekä maahanhautauksessa että tuhkahautauksessa.

Taivaanrannan arkku on hyvä valinta molemmissa tapauksissa. Arkkumme ovat yksinkertaisen kauniita. Ne on valmistettu nopeasti uusiutuvista puulajeista, eikä niissä ole käytetty ympäristöä kuormittavia aineita tai materiaaleja.

Valitun arkun hintaan sisältyvät arkkutekstiilit, vainajan pukeminen, sekä siirtokuljetus paikallisen sairaalan tai hoivakodin kylmiöltä Mäntykankaalle, Lahjaharjuun tai Vanhan hautausmaan kappelille. Myös asioiden hoito, kuten siunausajan ja- paikan varaaminen, sekä hautausluvan toimittaminen tarvittaviin paikkoihin sisältyvät hintaan.

Arkun valinta

Arkkuvaihtoehtoja on runsaasti. Kysymys, kuinka osata valita oikeanlainen arkku poisnukkuneelle, voi pyöriä hautajaisia järjestävän, ja niistä vastuussa olevan henkilön mielessä.

Käytettävissä oleva budjetti on hyvä tiedostaa. Vainajan ollessa varaton on hyvä kääntyä ensimmäiseksi sen kaupungin tai kunnan, jonka asukas vainaja on, sosiaalitoimen puoleen ja tiedustella olemassa olevaa käytäntöä sieltä.

Ekohautauspalvelu Taivaanranta mantyarkku
Ekohautauspalvelu Taivaanranta mäntyarkku

Taivaanrannan arkuilla ja hautauspalvelulla on asiakasystävällinen hinta. Taivaanrannan arkut ovat edullisen hinnan lisäksi ekologisia. Hautauspalvelu Taivaanrannasta on hinta- ja ympäristötietoisen asiakkaan valinta.

Arkun voidaan haluta kertovan jotain vainajasta.  Tai arkkuvalinnan voidaan haluta kertovan omista tunteistamme rakasta ihmistä kohtaan. Yleisinä arkkuvaihtoehtoina ovat puupinnalla oleva, tai pintaverhoiltu arkku. Entäpä, jos voisitte olla itse luomassa yksilöllistä arkkua poisnukkuneelle? Taivaanrannassa sekin onnistuu.

Taivaanrannan arkut valmistetaan nopeasti uusiutuvista puulajeista. Mahdolliset pintakäsittelyt, kuten maalaus, petsaus, lakkaus tai ootraus tehdään M1 -ympäristöpäästöluokituksen saaneilla tuotteilla. Pintaverhoilussa ja sisustuksessa käytetään pellavaa ja puuvillaa. Keinokuitumateriaaleja ei käytetä.

Kosteussulkuna käytämme maatuvaa biokalvoa. Sisäverhoilu, peittolakana, tyynyliina ja kasvoliina ovat puuvillaa. Patjan ja tyynyn täytteenä voidaan käyttää vuodenajan mukaan saatavilla olevaa luonnonmateriaalia, kuten esimerkiksi heiniä, puulastua tai paperisilppua.

Ekohautauspalvelu Taivaanranta mantyarkku valkoinen paneeliurilla
Ekohautauspalvelu Taivaanranta valkoinen mäntyarkku paneeliurilla

Puuarkut

Taivaanrannan puupintaisia arkkuvaihtoehtoja ovat yksinkertaisen kaunis puuarkku käsittelemättömällä puupinnalla, lakattuna, petsattuna, vahattuna, tai ootrattuna esimerkiksi mahongin tai tammipuun näköiseksi. Valikoimassa on myös kaunis  ornamenttikuvioitu puuarkku.

Taivaanrannan käsityönä ootrattuja jalopuuarkkuja ei ole saatavana mistään muualta.

Puuarkut alkaen 450 e, sis alv. 24 %.

Lue lisää
Ekohautauspalvelu Taivaanranta, kansisädearkku, naturalpellava valkoisilla pitsinauhoilla
Ekohautauspalvelu Taivaanranta, natural -pellavakangasverhoilu, valkoisilla puuvillapitsinauhoilla

Tekstiiliverhoillut arkut

Taivaanrannan tekstiiliverhoiltujen arkujen pääasiallisena päällisverhoilumateriaalina käytetään luonnonpellavaa, valkoisena tai luonnonvärisenä harmaana, sekä puuvillakangasta.

Koristeena voidaan käyttää pitsinauhoja, muuta käsityötä, kauniita perinteisiä sädelaskoksia yms.

Puuvillaverhoillut arkut alkaen 570 e, sis. 24 % alv, ja pellavaverhoillut arkut 670 e, sis. 24% alv.

Lue lisää
Ekohautauspalvelu Taivaanranta, siniharmaa venearkku
Ekohautauspalvelu Taivaanranta, siniharmaa venearkku

Yksilölliset ja käsityönä jalopuuootratut arkut

Taivaanrannan työpajassa syntyy käsityönä yksilöllisiä ja uniikkeja pintakäsittelyjä arkkuihin. Myös omaiset voivat itse taiteilla arkun pintaan, tai vaikuttaa muuten arkun sisustukseen sekä ulkonäköön.

Näitä ei ole saatavana mistään muualta. Hinta alkaen n. 650 e, sis. 24 % alv.

Lue lisää

Yksi yhteydenotto riittää

Soita meille, tule käymään, varaa aika tai jätä yhteydenottopyyntö.

Otamme Sinuun yhteyttä mahdollisimman pian, viimeistään seuraavana arkipäivänä. Käydään yhdessä läpi tilanteesi. Opastamme Sinua käytännön asioiden järjestelyissä ja ohjaamme tarvittaessa oikeisiin paikkoihin.

Halutessasi hoidamme hautajaisten käytännön järjestelyt puolestasi.

Toimistomme on avoinna arkipäivisin klo 10.00 – 15.00 ja muina aikoina ajanvarauksella.

                               

Jätä yhteydenottopyyntö
Pin It on Pinterest

Share This