Taivaanranta juhlistaa 1 -vuotispäiväänsä runoillan muodossa 5.6.2016

Ekohautauspalvelu Taivaanranta viettää 1 -vuotispäivää sunnuntaina 5.6.2016, jolloin vietetään myös Maailman ympäristöpäivää. Tuolloin on myös Uuden kuun päivä. Ensimmäistä toteutunutta toimintavuotta ja syntymäpäiväänsä juhlistaakseen Taivaanranta järjestää runoillan toimistossa asioineille.

Julkaistu 13, toukokuu 2016

Ekohautauspalvelu Taivaanranta viettää 1 -vuotispäivää sunnuntaina 5.6.2016, jolloin vietetään myös Maailman ympäristöpäivää. Tuolloin on myös Uuden kuun päivä.

Ensimmäistä toteutunutta toimintavuotta ja syntymäpäiväänsä juhlistaakseen Taivaanranta järjestää runoillan  toimistossa asioineille.

Kiitos Teille ensimmäisen vuoden asiakkaat. Olette kaikki jääneet ainutlaatuisina kohtaamisina meidän Taivaanrannan väen, Ullan, Aunen ja Hannun mieliin. Suurimman osan kanssa olemme tavanneet toimistossa kasvotusten. Osan kanssa asiointi on hoidettu puhelimen ja sähköpostien välityksellä.

Taivaanrannan runoiltaa vietetään lähistöltä löytyvän Mandalatalon salissa osoitteessa Kansaloulunkatu 7 – 9, klo 17.30 – 20.00. Ohessa linkkinä kutsu Taivaanrannan runoiltaan!

Toivotan Teidät tervetulleiksi, t.Ulla

Kutsu runoiltaan 5.6.2016

Yksi yhteydenotto riittää

Soita meille, tule käymään, varaa aika tai jätä yhteydenottopyyntö.

Otamme Sinuun yhteyttä mahdollisimman pian, viimeistään seuraavana arkipäivänä. Käydään yhdessä läpi tilanteesi. Opastamme Sinua käytännön asioiden järjestelyissä ja ohjaamme tarvittaessa oikeisiin paikkoihin.

Halutessasi hoidamme hautajaisten käytännön järjestelyt puolestasi.

044 981 1007

Tapionkatu 15, 40100 Jyväskylä

hr@ekohautaustaivaanranta.fi

Varaa aika

Toimistomme on avoinna arkipäivisin klo 10.00 – 16.00 ja muina aikoina ajanvarauksella.

                               

    Jätä yhteydenottopyyntö
    Pin It on Pinterest

    Share This