Taivaanrannan uutuus – Elinkaarikaluste

Taivaanrannasta on nyt uutuutena saatavana ns. Elinkaarikaluste. Kaluste on elämän aikana moneen mukautuva ja toimii päivien päätyttyä itsevalittuna viimeisenä leposijana.

Julkaistu 20, toukokuu 2017

Elinkaarikaluste toimii elämän aikana vaakasuorassa säilytyskalusteena ja pystyssä hyllynä, tilanteen mukaan. Kuvissa on ensimmäinen, karkeasta laudasta valmistettu mallikappale.

Tämä upea Elinkaarikaluste voidaan luonnollisesti pintakäsitellä aina halutunlaiseksi. Jatkossa sitä on saatavana myös höylätystä laudasta valmistettuna ja mahdollisesti myös vanerista.

Kaluste on keskisuomalaista puusepäntyötä. Sen toiselle pitkälle sivulle voidaan asentaa myös saranat. Vaakasuorassa säilytyskalusteena olevan kansilauta voidaan myös saranoida.

Kaluste toimii istuimena vaikkapa terassilla. Siinä voi säilyttää vaikkapa puutarhakalusteiden pehmusteet, mailat, pallot ja luistimet. Pystyssä ollessaan se ei vie tilaa, ja toimii kauniina hyllykkönä. 

Ekohautauspalvelu_Taivaanranta_Elinkaarikaluste2

Ja päivien päätyttyä Elinkaarikaluste toimii itsevalittuna viimeisenä leposijana ❤

Taivaanrannan Facebookissa tästä Elinkaarikalusteesta tehty julkaisu sai huikean näkyvyyden ja paljon reagointeja ja ihania kommentteja viikossa. Tässäpä linkki tähän  julkaisuun: Taivaanrannan uutuus-Elinkaarikaluste

Yksi yhteydenotto riittää

Soita meille, tule käymään, varaa aika tai jätä yhteydenottopyyntö.

Otamme Sinuun yhteyttä mahdollisimman pian, viimeistään seuraavana arkipäivänä. Käydään yhdessä läpi tilanteesi. Opastamme Sinua käytännön asioiden järjestelyissä ja ohjaamme tarvittaessa oikeisiin paikkoihin.

Halutessasi hoidamme hautajaisten käytännön järjestelyt puolestasi.

044 981 1007

Tapionkatu 15, 40100 Jyväskylä

hr@ekohautaustaivaanranta.fi

Varaa aika

Toimistomme on avoinna arkipäivisin klo 10.00 – 16.00 ja muina aikoina ajanvarauksella.

                               

    Jätä yhteydenottopyyntö
    Pin It on Pinterest

    Share This